Klantenservice


Reservering

 

- Wanneer je een massage/behandeling hebt gereserveerd ontvang je van mij hierover een bevestiging.
- Wanneer je door een of andere reden de afspraak niet kunt laten doorgaan, dit graag op tijd laten weten. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Indien de afspraak op de dag van de gereserveerde datum wordt geannuleerd zal er een betaling van 50% in rekening worden gebracht. Wordt de afspraak verplaatst naar een andere dag, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht.

 


Betaalmethode

 

Bij BEAUTIFUL LIFE is het mogelijk om de behandelingen via bankoverschrijving (tikkie) of contant te betalen.

Via de webshop of het bestellen van een voucher is enkel alleen mogelijk via iDeal.

 


Kortingscode

 

De kortingscode kun bij het afronden van je bestelling verzilveren. Voer de kortingscode in en klik op ''toepassen''. De korting wordt dan automatisch verrekend.

– Kortingscodes zijn eenmalig te gebruiken
- Kortingscodes kunnen niet achteraf verrekend worden
– Kortingscodes kunnen niet toegepast wanneer er een aanbieding is
– Kortingscodes worden enkel alleen gebruikt op de producten, en niet op behandelingen. Hiervoor kun je gebruik maken van cadeaubonnen


Bestellen & Retourneren

 

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Een bestelling wijzigen of annuleren is helaas niet mogelijk. Het is van belang om je bestelling goed te controleren voordat je de bestelling doorvoert. Ben je er achtergekomen dat je een verkeerde bestelling hebt geplaatst, neem dan contact op met info@beautiful-life.nl om te kijken wat wij voor jou nog kunnen betekenen. 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Een bestelling mag worden geretourneerd wanneer deze niet defect, gebruikt en ontzegeld is en in de juiste verpakking en staat wordt teruggestuurd. Essentiële oliën kunnen niet geopend worden geretourneerd. De verzendkosten om het product te retourneren is voor de besteller en kunnen niet  niet verhaald worden op Beautiful Life. Wanneer wij het product met de gestelde voorwaarden hebben ontvangen, ontvangt u binnen 14 dagen netjes het gehele bedrag op uw rekening. Stuur een e-mail naar info@beautiful-life voor het retoursformulier en zend deze met mee wanneer het product word geretourneerd. 

Wanneer kan ik mijn levering verwachten?

Iedere zondag verwerk ik alle bestellingen. Binnen 3 dagen worden alle producten bij mij geleverd, waarna ik alle bestellingen dezelfde dag per post verstuur. Woon je in de buurt? Dan mag je je bestellingen ook altijd komen ophalen. Verzendkosten bedragen €6,95.