Ervaringen


Reactie plaatsen

Reacties

Linn
een jaar geleden

Ondertussen hebben ik mijn 3 massage gehad van Iris. Echt een fijne ervaring om gewoon op mijn buik te kunnen liggen. De massage was echt zo ontspannen. Ik heb 2 vriendinnen dit ook cadeau gedaan. Een fijn momentje tijdens de zwangerschap

Lotte
2 jaar geleden

Wat was het heerlijk om een zwangerschapsmassage te ontvangen van Iris. Super liefdevol en begripvol. Helemaal ontspannen en happy

Charlotte
2 jaar geleden

In de laatste twee maanden van mijn zwangerschap bij Iris een aantal zwangerschapsmassages gehad. Ook de dag voor mijn geplande keizersnede. Voor mij een hele bijzondere ervaring, nog even één keer heel bewust genieten van mijn kindje in de buik, terwijl ik wist dat ik 24 uur later zou knuffelen met mijn kindje úít de buik. Heel fijn een aantal keer zo bewust te hebben genoten in de zwangerschap.

Siva
2 jaar geleden

Afgelopen weekend heb ik van Iris een kraammassage ontvangen. Echt een toegevoegde waarde. Daarna heb ik me laten binden. Een mooie ervaring naar een minder fijne bevalling. Volgende week staat de yoni steam gepland. Dan laat ik me weer helemaal in de watten leggen. Zo blij dat ik Iris hen gevonden🙏🏼

Nina
2 jaar geleden

Ik had via een bekende vlogger op sociaal media gezien hoe zij kraambehandelingen kreeg. Ik wist gelijk dat ik dit na mijn zware zwangerschap en bevalling mijzelf moest gunnen. Iris kwam binnen en ontving direct een kalmte. Ze maakte op een prettige manier contact met mij en legde alles goed uit wat ik kon verwachten. De kraammassage en de yoni steam waren fantastisch. Tevens heb ik bij haar yoni kruiden besteld zodat ik nog weken vooruit kan. Zij is absoluut een toegevoegde waarde voor iedere moeder.

Micky
2 jaar geleden

Heel goed begeleid geworden door Iris tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Ik heb de kraambehandeling met massage gekregen van mijn lieve man. Het zitten op de stoomkruk was zo heerlijk. Vooral wanneer je hechtingen hebt. Blij dat ik haar heb gevonden.

Claudia
2 jaar geleden

Vandaag heb ik heerlijk genoten van een zwangerschapsmassage bij mij thuis. Dat vond ik zo fijn. Ik voelde me erna helemaal zen. Zeker een aanrader om bij beautiful life te boeken

Reineke Hameleers
2 jaar geleden

Iris is geweldig! heel betrokken en ervaren. Heb super genoten van zwangerschaps en postpartum massage. Jammer dat ik haar niet eerder heb ontdekt. Als nieuwe mama heb ik veel aan haar gehad.

Brenda
3 jaar geleden

Wat heb ik genoten van mijn postpartum massage. Iris is erg lief en zorgzaam. Ik vond het een toegevoegde waarde in mijn kraamperiode.

Lieke
3 jaar geleden

Nog net voor de lockdown heb ik een afspraak kunnen maken met Iris. Ik had haar gevonden nadat ik goede recensies over haar had gehoord. De postpartum massage was een hele verrijking. Ik voelde mij ontzettend op mijn gemak. Ik ben blij dat er iemand in Limburg is die zich hiervoor inzet.