Moxa therapie


Jullie zijn inmiddels 33 weken in verwachten en jullie kindje ligt (nog altijd) in stuit. Je wilt er bewust voor kiezen om jullie baby niet handmatig door de gynaecoloog te laten draaien. Gelukkig hoeft dat ook niet. Door moxa therapie toe te passen heeft jullie kindje 75% kans om vanzelf te draaien. Dat is 38% meer dan wanneer je jullie kindje handmatig laten draaien. Geen pijnlijke momenten voor mama en geen stress voor jullie baby.

 

 

WAT KAN IK VERWACHTEN?

 

 

Moxa therapie is een onderdeel van acupunctuur en de traditionele Chinese geneeskunde die al meer dan 3000 jaar wordt ingezet bij zwangere vrouwen waarbij haar baby in stuit ligt. Moxa therapie wordt gegeven door middel van een moxa stick. De moxa stick is gevuld met bijvoetkruid en is aangenaam warm. De stick zal 1a3 centimeter van jouw huid vandaan zijn en zal nooit tegen jouw huid aankomen. Bij drukpunt blaas 67, gelegen naast je kleine teen, bevindt de plek waar ik met een warme moxa stick de behandeling ga uitvoeren. Dit duurt ongeveer 20 minuten waarna de behandeling wordt afgesloten met een heerlijke voetenspa en voetmassage onder het genot van een vers kopje kruidenthee. Ik zal ongeveer 1 uur bij jou thuis aanwezig zijn. 

WANNEER KAN IK STARTEN?

 

 

Wanneer je 33 weken in verwachting bent kun je het beste starten met moxa therapie. Aangezien jullie baby nog genoeg ruimte heeft zal de behandeling minder kans van slagen hebben na 36 weken zwangerschap. Wanneer je vanaf 30 weken weet dat je kindje (nog) in stuit ligt kunnen we een afspraak maken om tussen week 33 en 34 tijdens je zwangerschap de behandeling uit te voeren. Uiteraard kunnen we ook later in je zwangerschap (max 36 weken) beginnen met de behandeling, maar houd er rekening mee dat jullie kindje goed blijft groeien en minder ruimte heeft om te kunnen draaien.

WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN?

Wanneer je bij BEAUTIFUL LIFE een behandeling hebt geboekt kom ik aan huis om de behandeling bij jou uit te voeren. We beginnen met een consult waarbij ik (medische) vragen stel. Tevens geniet je na de behandeling van een heerlijke voetmassage en voetenbadje onder het genot van verse kruidenthee.

Na de behandeling ontvang je van mij 5 moxa sticks inclusief alle instructies en uitleg die je nodig hebt. Vind je het fijner dat jouw partner erbij is zodat hij of zij de moxa behandeling voor de komende 14 dagen bij jou kan uitvoeren? Dat kan. 

TARIEF MOXA THERAPIE

 

 

Moxa therapie deluxe €65,- euro

 

  • In ongeveer 60 minuten ontvang je een moxa behandeling inclusief een voetenspa met voetmassage onder het genot van een vers kopje kruidenthee. Tijdens de behandeling wordt er een ontspannen sfeer gecreëerd door rustgevende muziek en gebruik van 100% pure natuurzuivere essentiële oliën. 
  • Tevens ontvang je 5 moxa sticks inclusief instructies om de komende 14 dagen dagelijks de behandeling bij jezelf of door jouw partner uit te voeren.

 

Zou je graag de moxa therapie willen combineren met een heerlijke ontspannen zwangerschapsmassage is dat zeker mogelijk. Ik zal in totaal ongeveer 2,5 uur bij jou aanwezig zijn.


De zwangerschapsmassage deluxe is een ontspanningsmassage gecombineerd met 100% natuurzuivere essentiële oliën van Young Living. De plantaardige bestandsdelen van de essentiële oliën hebben een geneeskrachtige en heilzame werking. Zo kunnen deze oliën je ondersteunen bij bijvoorbeeld rug of bekkenpijn, maar ook bij het loslaten van bijvoorbeeld mentale ongemakken (spanningen, hoofdpijn). De essentiële oliën die gebruikt worden zijn niet schadelijk voor jullie kindje. Wat fijn dat de natuur haar werk kan doen terwijl jij alleen maar hoeft te ontspannen. 

 


 

 

* 0-10km: €5 euro
10km-15km: €7,50 euro
15km-20km: €10 euro
20km-25km: €12,50 euro

25km-30km: €15 euro

Bij iedere 5km wordt er €5 euro voorrijkosten opgeteld. BEAUTIFUL LIFE neemt aanvragen aan binnen heel Limburg Nederland & België.

De voorrijkosten en eventuele parkeerkosten zitten niet in de massage inbegrepen. De kilometers worden berekend van Eijsden tot aan de locatie.