Hi Mama,

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina!

Met veel liefde help ik jou tijdens de zwangerschap en postpartum te ontspannen. Door middel van heerlijke behandelingen, welke je ontzettend verdient, laat ik je lichamelijk en mentaal ontspannen. Een echt wellnessmomentje voor jou alleen!

Mijn interesse in het masseren van zwangere vrouwen, pas bevallen moeders en baby's vond ik zo geweldig, dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Nadat mijn dochter in 2019 werd geboren, werd enkele maanden later ook Beautiful Life geboren. Aan de wellness academie in België heb ik mijn scholing voor babymassage, kindermassage, zwangerschapsmassage, Thaise kruidenstempel massage en aromatherapie afgerond. Met heel veel liefde sta ik voor jullie klaar. 

Via Instagram @beautifullife_essentials deel ik mijn persoonlijke kennis en ervaring over de essentiële oliën van Young Living. Het is ook mogelijk om via de webshop essentiële oliën te bestellen, zodat je de oliën thuis in je eigen omgeving kunt gebruiken en het hele gezin op die manier 24/7 kunt ondersteunen.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik BEAUTIFUL LIFE zie opgroeien tot een geliefde wellness voor mama's (to be) en baby's.


Ik zie ernaar uit om je te mogen verwelkomen!

Liefs, 

Iris