Mama massageJe bent mama! Gefeliciteerd!

Tijdens de zwangerschap heeft je lichaam veel veranderingen moeten doorstaan. Gewichtstoename, huidverandering, vocht vasthouden, bekkenklachten en niet te vergeten onze hormonen! Vooral hormonen speelde een grote rol tijdens de zwangerschap. Het kan zijn dat je na de bevalling nog steeds last hebt van lichamelijke of hormonale kwaaltjes. Het is vaak lastig om jezelf 9 maanden de tijd te geven om te ontzwangeren, als je binnen 10 weken na de bevalling weer up and running moet zijn om weer te gaan werken.


Soms is het nodig om jezelf tussen alle dagdagelijkse dingen een rustmomentje te gunnen. Je bent een super mama, maar ook een super vrouw die zo nu en dan een verwenmomentje nodig heeft. Een mama-massage is een heerlijk luxe moment voor alle mama's die willen ontspannen en haar lichaam en geest even helemaal tot rust willen laten komen. De mama-massage is er uiteraard ook voor de mama's die al een aantal jaartjes mama zijn.

 

 

Wat zijn o.a. de effecten van mama-massage:

  • Sneller herstellen na de bevalling

  • Vermindert spierspanning, geeft lichamelijke en geestelijke ontspanning

  • Vermindert stemmingswisselingen, hoofdpijn en vermoeidheid (helpt je nachtrust te verbeteren)

  • Geeft je de tijd om even helemaal tot jezelf te komen, ik-tijd!

  • Huidverbetering denk aan striae, acne en puistjes, droge/vettige huid

 

 

Wat kun je verwachten?

  • Aanpakken van nog eventuele ongemakken na de zwangerschap

  • Ontspanningsmassage, me-time!

 

 

Mama massage Basic €80 euro

In 60 minuten wordt in combinatie met 100% natuurzuivere essentiële oliën naar keuze je gehele rug, schouders, armen, handen, benen, voeten en gelaat gemasseerd.

 

Mama massage Deluxe €130 euro

Voorafgaand van de massage ontvang je een ontspannen voetspa met voetmassage inclusief mama kruidenthee. Na de voetspa mag je genieten van de 75 minuten luxe mama massage in combinatie met 100% natuurzuivere essentiële oliën naar keuze. Je gehele rug, schouders, armen, handen, benen, voeten, borstkast en gelaat wordt gemasseerd.


De mama massage deluxe is een ontspanningsmassage gecombineerd met 100% natuurzuivere essentiële oliën van Young Living. De plantaardige bestandsdelen van de essentiële oliën hebben een geneeskrachtige en heilzame werking. Zo kunnen deze oliën je ondersteunen bij bijvoorbeeld rug of bekkenpijn, maar ook bij het loslaten van bijvoorbeeld mentale ongemakken (spanningen, hoofdpijn). De essentiële oliën die gebruikt worden zijn niet schadelijk voor jullie kindje. Wat fijn dat de natuur haar werk kan doen terwijl jij alleen maar hoeft te ontspannen. 

 

* 0-10km: €5 euro
10km-15km: €7,50 euro
15km-20km: €10 euro
20km-25km: €12,50 euro

25km-30km: €15 euro

Bij iedere 5km boven de 30km vanaf Eijsden wordt er €5 euro voorrijkosten opgeteld. BEAUTIFUL LIFE neemt aanvragen aan binnen heel Limburg Nederland & België. 
De voorrijkosten en eventuele parkeerkosten zitten niet in de massage inbegrepen. De kilometers worden berekend van Eijsden tot aan de locatie.