Zwangerschapsmassage


Wat geweldig, je bent zwanger! Gefeliciteerd!

Een zwangerschap is een mooie en bijzondere tijd. Het is voor jou en je baby belangrijk om in deze periode regelmatig een stapje terug te doen. Een zwangerschapsmassage helpt te ontspannen en lichamelijke ongemakken te verlichten. Een regelmatige massage tijdens de zwangerschap is tevens een goede voorbereiding op de bevalling. Het verkleint namelijk de kans op vroeggeboorte en complicaties tijdens de bevalling. Tijdens het masseren komt bij jou het gelukshormoon vrij die je automatisch doorgeeft aan je baby. Zo bijzonder dat jouw kleintje nu al met je mee geniet. Het gelukshormoon heeft een positief effect op jullie beide. Mama blij, baby blij!

 

Wat zijn o.a. de effecten van een zwangerschapsmassage:

 • Positief effect op je baby

 • Percentage premature geboortes blijkt kleiner te zijn

 • Regelmatig masseren verkleint de kans op complicaties tijdens de bevalling

 • Zuurstof en voedingsstoffen komen sneller bij je baby

 • Door deze ontspanning kan de zwangerschap bewuster en intenser ervaren worden

 • Massage maakt spieren soepeler

 • Het hoofd komt even helemaal tot rust

 • Regelmatig masseren zorgt voor een betere nachtrust

 • Regelmatig masseren zorgt voor minder (kans op) rugklachten

 • Ademhaling wordt dieper

 • Massage verbetert de bloedcirculatie

 • Afvalstoffen zullen beter en sneller worden afgevoerd

 • Het stimuleert het lymfestelsel

 • Teveel aan vocht in de weefsels wordt afgevoerd

 

WAT KAN IK VERWACHTEN?

 


De zwangerschapsmassage wordt op een zachte en vriendelijke manier met rustige wrijf bewegingen uitgevoerd waardoor jij je snel op je gemak zal voelen. Je wordt gemasseerd met biologische jojoba olie en eventueel essentiële oliën naar keuze. Jojoba olie is rijk aan vitamine E en is allergievrij van noten en gluten.

Tijdens de massage lig je op een speciale en luxe zwangerschapstafel. Deze tafel heeft een uitsparing voor de borsten en buik zodat je comfortabel kunt liggen. Tijdens de behandeling lig je ongeveer 40 minuten op je buik. Daarna mag je plaatsnemen op je rug. Door de speciale en luxe zwangerschapsmassagetafel is het ook mogelijk om half zittend, half liggend plaats te nemen wanneer op je rug liggen niet meer comfortabel voelt. Geef gerust aan wat jij fijn vindt. Het is jouw verwenmoment!

WANNEER KAN IK GENIETEN?Ben je 14 weken of meer zwanger? 
Dan ben je meer dan welkom voor een heerlijke luxe zwangerschapsmassage. Voordat ik de zwangerschapsmassage kan toepassen vraag altijd eventjes bij je verloskundige, gynaecoloog of de huisarts een akkoord. Hierbij rekening gehouden met eventuele klachten of een risicovolle zwangerschap. Tevens zal voor de massage een korte anamnese ingevuld worden.

WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN?Het is fijn om te weten dat je tijdens de behandeling in je lingerie op de zwangerschapsmassagetafel ligt. Door een hamamdoek word je toegedekt zodat je een geborgen gevoel krijgt en de warmte behoudt. De behandeling duurt 60 minuten. Om een wellnessmomentje te creëren en alles netjes achter te laten zal ik ongeveer 1,5 uur aanwezig zijn. Houd er rekening mee dat dit wel eens kan uitlopen. Verder hoef je nergens rekening mee te houden. Geef gerust jouw wensen en behoeftes aan. 

WANNEER EEN ZWANGERSCHAPSMASSAGE VERMIJDEN?- Indien je veel last hebt van (ochtend)misselijkheid en overgeven (HG)
- Indien je een verhoogd risico loopt op een miskraam
- Indien je een risicovolle zwangerschap hebt (vraag aan je gynaecoloog/verloskundige om advies)

TARIEF ZWANGERSCHAPSMASSAGE

 


Zwangerschapsmassage deluxe GOLD €85 euro

In 60 minuten wordt in combinatie met 100% natuurzuivere essentiële oliën naar keuze je gehele rug, schouders, armen, handen, benen, voeten, buik en gelaat gemasseerd.

 

Zwangerschapsmassage deluxe PLATINUM €135 euro

Voorafgaand van de massage een ontspannen voetspa met voetmassage inclusief zwangerschaps kruidenthee. Na de voetspa mag je genieten van de 75 minuten luxe zwangerschapsmassage in combinatie met 100% natuurzuivere essentiële oliën naar keuze. Je gehele rug, schouders, armen, handen, benen, voeten, buik, borstkast en gelaat wordt gemasseerd.


De zwangerschapsmassage deluxe is een ontspanningsmassage gecombineerd met 100% natuurzuivere essentiële oliën van Young Living. De plantaardige bestandsdelen van de essentiële oliën hebben een geneeskrachtige en heilzame werking. Zo kunnen deze oliën je ondersteunen bij bijvoorbeeld rug of bekkenpijn, maar ook bij het loslaten van bijvoorbeeld mentale ongemakken (spanningen, hoofdpijn). De essentiële oliën die gebruikt worden zijn niet schadelijk voor jullie kindje. Wat fijn dat de natuur haar werk kan doen terwijl jij alleen maar hoeft te ontspannen. 

 
* 0-10km: €5 euro

10km-15km: €7,50 euro
15km-20km: €10 euro
20km-25km: €12,50 euro

25km-30km: €15 euro

Bij iedere 5km wordt er €5 euro voorrijkosten opgeteld. BEAUTIFUL LIFE neemt aanvragen aan binnen heel Limburg Nederland & België.

De voorrijkosten en eventuele parkeerkosten zitten niet in de massage inbegrepen. De kilometers worden berekend van Eijsden tot aan de locatie.